Utbygger

Planlegger du å etablere et sameie eller et borettslag?
Trenger du hjelp til å finne den beste organisasjonsformen?

Vi hjelper deg gjerne med å navigere gjennom
prosessen med å etablere et sameie eller et borettslag
. Med vår ekspertise og erfaring kan vi veilede deg gjennom de ulike alternativene og hjelpe deg med å finne den organisasjonsformen som best passer dine behov og preferanser.

Enten du velger å etablere et sameie eller et borettslag, er det viktig å ha en solid forståelse av fordeler og ulemper ved hver organisasjonsform. Vi kan tilby råd og veiledning basert på vår omfattende kjennskap til lovgivning, regelverk og beste praksis innen boligforvaltning.

Ta kontakt med oss i dag for å starte prosessen med å etablere ditt sameie eller borettslag. Vi ser frem til å være din partner på veien mot en vellykket organisering!

Veiledning og rettslig hjelp

Vi gir detaljert veiledning om organisasjonsformer som sameie eller borettslag, seksjonering og etablering av velforening. Ved konflikter er vi en samarbeidspartner som kan støtte deg både rådgivende og i rettslige prosesser.

Hos oss får du et profesjonelt team med ekspertise innen praktisk tilrettelegging og forretningsførsel.

Hvordan sikre en god start for boligkjøperne dine.

Når du selger boliger i et borettslag eller sameie, er det deg kjøperne snur seg til hvis noe er uklart etter innflytting. Derfor er det viktig å sikre en god start for det nye boligselskapet. Dette vil gi deg fordeler på flere måter – både i form av færre henvendelser og fornøyde ambassadører.

Ved å sørge for at kjøperne har all nødvendig informasjon og veiledning fra starten av, kan du redusere risikoen for misforståelser og problemer i etterkant. Dette bidrar til å bygge et positivt forhold til kjøperne og sikre et vellykket og bærekraftig boligselskap.

Narve Furnes

Daglig leder

Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg videre i prosessen

Du er