NYBUÅSEN – Trinn 2

Annen info:

VELKOMMEN TIL NYBUÅSEN

Nybuåsen, Notoddens nyeste boligområde har vært en suksess, og nå skal det bygges enda flere nøkkelferdige boliger i regi av Heimgard Bolig og Notodden boligbyggelag.

Nybuåsen ligger meget pent til ved Høgås, Notoddens største bydel. Fra Nybuåsen er det kort vei til flotte turområder som Tinnemyra og Eikeskar. I Høgås ligger det både barnehage og skole, samt ballbinge og fotballbane.

Boligene vil ligge i gangavstand til kollektivtransport med forbindelse Kongsberg, Drammen og Oslo. Bybussen går også like ved. Det planlegges også en matbutikk ved innkjøringen til Nybuåsen boligfelt.

Boligene blir organisert som et borettslag, med gunstig finansiering og lettstelte løsninger. Det er lagt vekt på god standard, samt farge- og materialvalg som reflekterer kvalitetene ved prosjektet.

I dette salgstrinnet vil vi legge ut 7 boliger for salg, fordelt på fire leiligheter i en firemannsbolig og 3 rekkehusleiligheter.

Rekkehusleilighetene vil ha størrelse 77,5kvm.

Leilighetene leveres med to soverom, bad/vaskerom, åpen stue-/kjøkkenløsning og innvendig bod. Det leveres carport med sportsbod mellom hver leilighet.

Status: Salgsstart
Salgstart dato: 8. februar
Boligtype: Rekkehusleilighet
Adresse: Fykerudlia, 3684, Notodden, Telemark
Byggeår: 2023
Størrelse: 77,5kvm