Spennende nyheter til alle medlemmer i Notodden Boligbyggelag! 

Spennende nyheter til alle medlemmer i Notodden Boligbyggelag! 

Som medlem av Notodden boligbyggelag har du allerede medlemsfordeler i form av rabatter hos flere lokale samarbeidspartnere på Notodden. Nå kan vi endelig kunngjøre at vi i tillegg har blitt en del av fordelsprogrammet; Boligbyggelagenes medlemsfordeler. Som medlem får du derfor også bonus hos mange nye samarbeidspartnere rundt om i hele Norge og enda flere mulighet til å spare penger og dra nytte av fordelene i et bredere spekter av tjenester og produkter. Bonus får du på hele kjøpet, også på kampanjevarer.

Hvor får du bonus og hvor får du rabatt?

Sjekk ut notodden.fordelerformedlemmer.no, og se alle fordelene dine, hvem du får bonus hos og hvem du får rabatt hos.

Hvordan kan du spare bonuskroner når du handler?

Logg inn på «Min side» og registrer bankkortet ditt. Da får du bonus hver gang du handler i butikkene vi har samarbeid med. De oppsparte bonuskronene vil bli synlige på «Min side» og i nyhetsbrevene du mottar fra oss. Du kan overføre oppsparte bonuskroner til din bankkonto via «Min side» eller Notodden Boligbyggelag-appen.

Medlemsbetingelser Boligbyggelagenes medlemsfordeler finner du her.

🥳 Vinnere av 250 bonuskroner!

Blant de som registrerte sitt bankkort på «Min side» eller i appen til Notodden Boligbyggelag innen 3.mars, ble det trukket 4 vinner av 250 bonuskroner. Vi gratulerer de heldige vinnerne som er: Trygve Heia, Torbjørg O. Kleppen, Thomas Hegna og Øyunn Surland-Hansen. 

Informasjon om gode tilbud og nyheter

For å holde deg oppdatert på informasjon om medlemskapet ditt sender vi ut nyhetsbrev, sms og pushmeldinger fortløpende. Ønsker du ikke å motta sms –og/eller epost kan du melde deg av. Informasjon om hvordan dette gjøres finner du i nederst nyhetsbrevene og i sms’ene. Du kan også melde deg av og på «Min side» eller i appen. Her finner du informasjon om hvordan du logger deg inn på Min side eller laster ned appen. Samtykke for pushmeldinger fra appen styres fra innstillingene på mobilen din.

Vi ser frem til å fortsette å jobbe for å gjøre ditt medlemskap hos oss enda mer verdifullt, og vi håper du kan dra nytte av alle de fantastiske fordelene som venter på deg. Bonuskronene du sparer, kan du overføre til din bankkonto når du ønsker. Med andre ord, penger rett i lomma!