SNIKAPARKEN – RAMMESØKNAD ER GODKJENT!

SNIKAPARKEN – RAMMESØKNAD ER GODKJENT!

Snika - høy
Beliggenhet: Boligprosjektet ligger sentralt til med utsikt mot Tinnelva og Heddalsvatnet.
Boligtype: Leiligheter
Antall leiligheter: Byggetrinn 1: 22 leiligheter
Størrelse: 60-150 m2
Annen info:

Etter flere års forarbeid kan vi med stor glede fortelle at kommunen har godkjent rammesøknaden for Snikaparken byggetrinn 1. Her kan du lese mer i en artikkel i Telen

Det første byggetrinnet består av 22 leiligheter over fem etasjer, og med parkeringskjeller i underetasjen. Leilighetene vil ha varierende størrelse fra 60 m2 og til 150 m2.

Snikaparken utbygging as, som eies sammen av Kongsberg og Notodden Boligbyggelag, gjennomfører nå en anbudskonkurranse for å finne den beste entreprenøren til å gjennomføre utbyggingen. Når denne er på plass på nyåret vil vi kunne ferdigstille et prospekt med komplette tegninger og beskrivelser av hele bygget og endelige priser. Planen videre er å gjennomføre forhåndssalg av byggetrinn 1 til våren. Da vil de som har medlemskap i boligbyggelaget kunne velge sin leilighet.

Er du ikke medlem i boligbyggelaget så kan du melde deg inn her: Bli medlem – Notodden Boligbyggerlag (bbl.no)

Er du interessert i prosjektet, og ønsker å stå på en uforpliktene interesseliste kan du sende en epost til post@notodden.bbl.no med navn, epost og telefonnummer. Eller du kan ringe til boligbyggelaget telefon 35 02 90 10 og melde deg som interessert. Vi kommer til å holde de som er interessert oppdatert på framdriften i prosjektet.

Status: Under planlegging