Rammesøknad for Snikaparken er godkjent!

Rammesøknad for Snikaparken er godkjent!

Etter flere års forarbeid kan vi med stor glede fortelle at kommunen har godkjent rammesøknaden for Snikaparken byggetrinn 1. Her kan du lese mer i en artikkel i Telen

Det første byggetrinnet består av 22 leiligheter over fem etasjer, og med parkeringskjeller i underetasjen. Leilighetene vil ha varierende størrelse fra 60 m2 og til 150 m2.

Snikaparken utbygging as, som eies sammen av Kongsberg og Notodden Boligbyggelag, gjennomfører nå en anbudskonkurranse for å finne den beste entreprenøren til å gjennomføre utbyggingen. Når denne er på plass på nyåret vil vi kunne ferdigstille et prospekt med komplette tegninger og beskrivelser av hele bygget og endelige priser. Planen videre er å gjennomføre forhåndssalg av byggetrinn 1 til våren. Da vil de som har medlemskap i boligbyggelaget kunne velge sin leilighet.

Er du ikke medlem i boligbyggelaget så kan du melde deg inn her: Bli medlem – Notodden Boligbyggerlag (bbl.no)

Er du interessert i prosjektet, og ønsker å stå på en uforpliktene interesseliste kan du sende en epost til post@notodden.bbl.no med navn, epost og telefonnummer. Eller du kan ringe til boligbyggelaget telefon 35 02 90 10 og melde deg som interessert. Vi kommer til å holde de som er interessert oppdatert på framdriften i prosjektet.