Notodden Boligbyggelag – områdets største boligforvalter
Ring Oss: +47 35 02 90 10
26th jan 2021 | by: Renate Hovden

Tegnekonkurransen vår er nå avsluttet, og vi takker for alle de flotte tegningene vi fikk.

Vi har trukket 3 vinnere, som alle vil få et gratis Juniormedlemskap i Notodden Boligbyggelag, samt en flott premie.

Vinnerene ble Hermine 4 år, Elise 12 år og Marion 12 år.

Juniormedlemskap i Notodden Boligbyggelag er en gave som øker i verdi. Som juniormedlem betaler du en innmeldingsavgift på kr. 300,- deretter samler du ansiennitet fra betalingsdatoen frem t.om. fylte 17 år. Fra året Juniorene fyller 18 år, går de over til medlemskap på lik linje med andre medlemmer og betaler en årlig medlemsavgift. (Man bringer med seg ansienniteten videre) Du kan melde inn barn eller barnebarn – eller en annen du vil glede. Foruten en rekke rabatter på varer og tjenester, gir medlemskapet forkjøpsrett til brukte boliger i tilknyttede borettslag, samt i nye boligprosjekter.

About the Author: Renate Hovden

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

three × 3 =