Notodden Boligbyggelag – områdets største boligforvalter
Ring Oss: +47 35 02 90 10
29th sep 2020 | by: Renate Hovden

Juniormedlemskap, nøkkelen til boligmarkedet for unge!

Juniormedlemskap er en gave som øker i verdi. Som juniormedlem betaler du en innmeldingsavgift på kr. 300,- deretter samler du ansiennitet fra betalingsdatoen frem t.om. fylte 17 år. Fra året Juniorene fyller 18 år, går de over til medlemskap på lik linje med andre medlemmer og betaler en årlig medlemsavgift. (Man bringer med seg ansienniteten videre) Du kan melde inn barn eller barnebarn – eller en annen du vil glede. Foruten en rekke rabatter på varer og tjenester, gir medlemskapet forkjøpsrett til brukte boliger i tilknyttede borettslag, samt i nye boligprosjekter.

About the Author: Renate Hovden

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

twelve + sixteen =